Palveluksessanne

Homejahti on kolmen homekoirayrittäjän yhteistyönimi ja palvelumuoto. Teemme homekoiratutkimuksia pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), Uudellamaalla ja Etelä-Suomen alueella. Pystymme reagoimaan nopeallakin aikataululla, sillä käytettävissä on useampi koira ja ohjaaja. Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet homekoiraohjaajan opinnot KpEdu:ssa 2017-2018. Opinnot sisälsivät mm. rakennustekniikkaa ja mikrobiologiaa.


Leena
Leena

Leena Paavola
yritys Homekoirapalvelut Home Work

Koirien kanssa olen harrastanut laaja-alaisesti montaa eri lajia, myös rodunomaisia ja agilityssä olen kisannut kahden koiran kanssa monta vuotta myös SM-tasolla.

Mervi
Mervi

Mervi Salo
yritys Tmi Mervi Salo

Labradorinnoutajia, joita minulla on ollut vuodesta -89 , olen aina mukana metsätyksessä kun se on mahdollista. Lisäksi kilpailen rodunomaisissa kokeissa, joista minulla on useita käyttövalioita .ja olen saanut myös edustaa Suomea kansainvälisissä kisoissa.

Ari
Ari

Ari Heikkinen
yritys
Hometassu

Mi­nul­la on useamman vuosikymmenen ko­ke­mus koi­ri­en ja koiranohjaajien kou­lut­ta­mi­ses­ta. Koiranohjaajana olen osallistunut palveluskoirien kansallisiin ja kansainvälisiin arvokilpailuihin.

Olen myös suorittanut rakenteiden kosteuden mittaajan opinnot, joka antaa valmiuksia arvioida rakennuksen lämpö- ja kosteusteknisiä olosuhteita sekä niiden merkitystä rakennuksen ja rakenteiden toimivuudelle.

Koulutetut homekoirat

Auttavat sisäilmaongelmien selvittämisessä

Koiramme on koulutettu samoilla menetelmillä kuin poliisin ja tullin käytössä olevat huume- ja räjähdekoirat. Koulutukseen kuuluu hajuerottelua sekä etsintäharjoittelua homekätköillä ja homevauriokohteissa. Koirat on harjoitettu tunnistamaan sädesieni sekä yleisimmät homelajit, jotka esiintyvät tavallisimmin kosteusvauriorakenteissa. Homeet esiintyvät aina sekakasvustoina, joten koirat oppivat tunnistamaan lisää uusia lajikkeita. Homekoira haistaa myös kuivuneen homeen, jota ei voi havaita kosteusmittareilla tai aistinvaraisin keinoin.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita